header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Aanmelden als spelend lid of vrijwilliger

Overweeg je lid of vrijwilliger te worden van HCP of wil je kind bij HCP gaan hockeyen? Je bent van harte welkom bij onze vereniging! Op onze site vind je informatie over o.a. teams, trainingstijden en ons tenue.  

Aanmelden als spelend lid 
Je kunt je aanmelden door het inschrijvingsformulier in te vullen en het getekende PDF-document te versturen naar het secretariaat. Je inschrijvingsformulier wordt naar de wachtlijstco√∂rdinator gestuurd. In de meeste gevallen is er geen sprake van een wachtlijst, de wachtlijstco√∂rdinator kan je hierover informeren.   

Je traint altijd eerst drie keer mee! 
HCP kan zich voorstellen dat je (of je kind) eerst een paar keer mee wil trainen voordat je beslist om lid te worden. Dat kan. Je dient je echter altijd eerst aan te melden via het inschrijvingsformulier, zodat HCP over de benodigde informatie beschikt. Op het moment dat je je ingeschreven hebt dan train je eerst drie keer mee. Beslis je om lid te worden? Je inschrijving wordt pas op dat moment omgezet in een lidmaatschap. Wanneer je geen lid wordt, worden al jouw gegevens verwijderd. Meer informatie over ons privacyreglement vind je hier.
We zien je aanmelding graag tegemoet! Heb je vooraf toch nog vragen? Mail ons dan gerust. 

Aanmelden als vrijwilliger
Vrijwilligers hebben wij nooit genoeg. Voor iedereen is een passende taak weggelegd binnen HCP: groot of klein en waar jij jouw bijdrage graag aan levert. Je kunt je aanmelden middels het inschrijvingsformulier. Stuur na het invullen van het formulier svp een mailbericht naar [email protected] zodat wij de inschrijving kunnen bevestigen. Wij nemen dan snel contact met jou op om te bespreken wat je kunt en wilt doen als vrijwilliger.