header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Zomerbrief HCP

30-5-2024


Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Het seizoen 2023-2024 loopt ten einde. Er is dit seizoen hard gewerkt om o.a. de planning van trainingen en de indeling van trainers bij de teams rond te krijgen. Daarbij hopen we aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen. We blijven investeren in het optimaliseren van onze processen, en daarvoor hebben we jullie hard nodig. Ook gaan we door met het organiseren van leuke evenementen voor jong & oud. HCP is en blijft een familieclub waar iedereen met plezier zijn favoriete sport kan beoefenen en gezellig kan samenzijn.

HCP-familietoernooi
Pinksteren is het moment waarop we jaarlijks het HCP-familietoernooi organiseren, helaas hebben we moeten besluiten deze dit jaar uit te stellen. Gelukkig hebben we hier een nieuwe datum voor gevonden: het toernooi is gepland op 25 augustus. Een mooi moment om het nieuwe seizoen met elkaar in te luiden. Voor 2025 zullen we wederom mikken op tweede Pinksterdag voor het familietoernooi.HCP Ibiza Summerparty
Om dit seizoen met z’n allen af te sluiten nodigen we iedereen op 22 juni aanstaande uit voor de HCP Ibiza Summerparty! Tijdens dit feest zijn alle leden (dus jong & oud), ouders en vrijwilligers van harte welkom! We maken er een oergezellig feest van voor het hele gezin! Tijdens dit feest zullen we natuurlijk ook de kampioensteams van dit seizoen huldigen. Ook worden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet als dank voor hun tomeloze inspanningen van het afgelopen jaar.

Algemene ledenvergadering
Tot slot vindt op 6 juli de jaarlijkse algemene vergadering plaats, ook hiervoor zijn jullie allen van harte uitgenodigd. Tijdens deze vergadering zullen naast de standaard onderwerpen diverse zaken aan de orde komen die van belang zijn voor ons allemaal. We zullen o.a. met elkaar praten over een nieuw trainingsplan voor de jeugd, werving van nieuwe leden en vrijwilligers, alsook de toekomst van onze vereniging. Het is van groot belang dat zoveel mogelijk leden deelnemen aan de discussie en de besluitvorming hierover.

Heel graag tot 22 juni, 6 juli en 25 augustus! We wensen iedereen alvast een fijne zomerstop toe.

Met sportieve groet, 
Bestuur Hockeyclub Prinsenbeek