header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Vrijwilligers gezocht (16+ jr)

9-4-2024

We hebben jullie hulp hard nodig voor het ondersteunen van de open clubdag op 21 april! 
Als HCP zijn we naarstig op zoek naar nieuwe jeugdleden. 
Daartoe organiseren we op 21 april aanstaande een Open Clubdag, waar alle jongens en meiden van basisscholen in Prinsenbeek en Breda-West van harte welkom zijn om het spel, de sfeer en onze club te leren kennen. Tijdens de Open Clubdag is er o.a. een leuk hockeyparcours uitgezet, waarbij kinderen spelenderwijs kennismaken met de sport. 
Ieder kind dat het parcours afgelegd heeft krijgt na afloop een gratis zak friet! Ranja is voor de kinderen eveneens gratis verkrijgbaar.

Door HCP wordt in samenwerking met ProHockey een parcours uitgezet dat bestaat uit 5 leuke hockey-oefeningen en eindigt met een springkussen. Bij elk van die ‘stations’ hebben we een vrijwilliger nodig die de oefening voordoet en begeleidt. Ook bij het springkussen moet een vrijwilliger een oogje in het zeil houden.

Het parcours wordt gedraaid vanaf 11:00 uur. We zoeken vrijwilligers die in blokken van twee uur mee willen werken. Langer mag ook natuurlijk. Voor elk blok hebben we dus 6 vrijwilligers nodig van 16 jaar of ouder.
11:00 - 13:00
13:00 - 15:00
15:00 - 17:00 (inclusief opruimen)
Bij elk station wordt na het doorlopen van de oefening door de vrijwilliger een stempel gezet op de stempelkaart. Tegen inlevering daarvan kunnen de kinderen een zak friet bij de bar krijgen.
Laat je clubhart spreken en help ons mee van deze dag een succes te maken! 

Aanmelden vóór 15 april bij [email protected]
Wij hopen op jullie steun, graag tot dan! 

Sportieve groeten,
Bestuur Hockeyclub Prinsenbeek