header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Coachcafé: selectieprocedure en nieuwe teamindelingen

Nieuws afbeelding 8-4-2024

Een paar keer per jaar organiseert HCP trainers- en coachcafés om trainers en coaches te informeren, ervaringen te delen en de onderlinge communicatie te verbeteren. Zo zijn de coachcafés aan het begin van het seizoen vooral gericht op het opstarten van de competitie: wat wordt van mij verwacht als coach, hoe bereid ik mijn team voor en hoe vindt de communicatie plaats. Het coachcafé net voor de winterstop is met name gericht op de zaalhockeycompetitie en rond maart ligt de focus op de afronding van het seizoen, waaronder de procedure rond de selecties en teamindelingen. 

Coaches worden aangemoedigd zoveel mogelijk deel te nemen aan deze bijeenkomsten. 

Via deze link vinden jullie de presentatie die gegeven is tijdens het coachcafe van 29 februari jl. Zoals gezegd is hierin met name aandacht geschonken aan de afronding van het lopende seizoen. Andere aandachtspunten waren het tijdig aanwijzen van de O18/O16 scheidsrechters en het inschrijven voor de bardiensten, bij voorkeur vooraf voor het hele herfst- of lenteseizoen. In de presentatie vind je tot slot een actueel overzicht van de lijncoordinatoren per leeftijdscategorie. 

Vragen en/of opmerkingen over de presentatie kun je altijd kwijt aan jouw coach of lijncoordinator. Goede ideeen om het coachcafé nog beter te maken zijn uiteraard ook van harte welkom. 
En als je als ouder of (jeugd)speler interesse hebt om deel uit te maken van de technische commissie, of als je op een andere manier een steentje wil bijdragen, stuur dan een mailtje naar Bram, onze secretaris, via [email protected]. Vrijwilligers zijn altijd welkom, jong en oud. Vele handen maken licht werk!