header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Zin om te feesten? Feestcommissie HCP!

Nieuws afbeelding 23-3-2023 Er is een feestcommissie opgericht voor de jeugd t/m B (tot 16 jaar). Vier dames met hockeyende kinderen pakken de handschoen op en gaan zich hard maken om voor de jeugd een aantal spetterende feesten en andere activiteiten te organiseren. De plannen worden nog gesmeed, gemikt wordt op zo’n 4 jeugdfeesten per jaar waarvan we dit jaar nog een lente- en zomerfeest kunnen verwachten. De dames zijn op zoek naar nog wat spelers uit de C- en B-teams die de commissie kunnen versterken. Je kunt je aanmelden via [email protected]

Teamleden A-teams en senioren dames/heren gezocht
Voor de seniorenteams wordt ook een commissie gevormd die een aantal Thé dansants zal gaan verzorgen. Hiervoor zoeken wij per team 1 lid die mee wil denken en organiseren. Mail naar [email protected] en meld je snel aan = feesten gegarandeerd!

Feestcommissie veteranen en trimteams gezocht
Ook voor de veteranen en trimteams zijn we nog op zoek naar een paar leden voor een feestcommissie. Dus ben jij een organisatietalent en hou je wel van een feestje? Mail dan snel naar [email protected].

Bestuurs- commissievergadering 
Voor alle reeds bestaande commissies is op maandag 3 april om 20:00 uur een vergadering gepland tezamen met het bestuur. Je kunt je inbreng of vragen vooraf mailen naar [email protected].

Wil jij ook iets doen voor HCP? 
Vul dan in ieder geval onze enquête in en neem gerust ook even contact met ons op via [email protected]. We horen jullie graag!