header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Belangrijke mededeling lichten veld C en energieverbruik algemeen

Nieuws afbeelding 30-1-2023


Beste Leden, 

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de energieprijzen flink gestegen zijn. Helaas treft dit ook HCP en zijn we genoodzaakt kostenbesparende maatregelingen te nemen. Op dit moment zul je merken dat we het clubhuis minimaal verwarmen, we hebben koelkasten en vriezers afgesloten en stellen de afzuiging alleen in werking wanneer dit echt nodig is (op speeldagen). 

Dit alleen is nog onvoldoende; de echte stroomslurpers zijn de lichtmasten van de velden. Met name de oude halogeen lampen op Veld C zijn boosdoeners. Om deze reden hebben we moeten besluiten dat we de verlichting van Veld C tot nader order permanent uitschakelen. Zodra de zon onder gaat is dit veld dus niet meer te bespelen. Hierdoor kan het voorkomen dat we met meerdere teams Veld A en B dienen te gebruiken op trainingsavonden. Alle trainers zijn hiervan op de hoogte, wij vragen ook van jou als lid begrip voor deze situatie. 

Wij vragen iedereen oplettend te zijn: na elke laatste training dient de verlichting te worden uitgeschakeld. Dit geldt ook voor de laatste wedstrijden die in de donkere avonduren worden gespeeld. Het in- en uitschakelen van de veldverlichting is alleen nog mogelijk met de nieuwe sleutelpassen. 

Wij danken jullie voor jullie medewerking om samen de kosten zo laag mogelijk te houden in de wintermaanden die ons nog resten. 

Het bestuur