header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Jeugdselecties HCP zaterdag 21 juni

Nieuws afbeelding 15-6-2014
Op zaterdag 21 juni aanstaande vinden op HCP de jeugd selectietrainingen voor alle eerste elftallen en opleidingsteams plaats. Alle huidige selectiespelers zijn automatisch ingedeeld. De andere teams hebben spelers aangemeld.

Het schema voor zaterdag 21 juni vind je hieronder. LET OP! Je neemt deel aan de selectielijn waarin je komend seizoen gaat spelen! Dus speel je komend seizoen in de C-categorie dan neem je op zaterdag 21 juni deel aan de selectietraining en -wedstrijd van jongens C of meisjes C. Speel je in de B-categorie dan neem je deel aan de selectietraining en wedstrijd van jongens B of meisjes B etc.. 

Schema jeugdselecties zaterdag 21 juni:
9.30 – 11.00
Veld A: Jongens D
Veld B & C: Meisjes D

11.00 – 12.30
Veld A: Meisjes B
Veld B: Jongens B

12.30 – 13.30 
Veld A: Jongens D
Veld B & C: Meisjes D

13.30 – 14.30
Veld A: Meisjes B
Veld B: Jongens B

14.30 – 16.00
Veld A: Jongens C
Veld B & C: Meisjes C

17.00 – 18.00 
Veld A: Jongens C
Veld B & C: Meisjes C

Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van jouw blok aanwezig bent en meld jezelf even aan. Dit jaar krijgt iedere deelnemer een hardloopnummer dat met vier veiligheidsspelden op je rug zal worden bevestigd. Zelf zorg je voor je trainingsoutfit en hockeyuitrusting. Neem eventueel een bidon of flesje drinken mee. Tussen de training en de wedstrijden heb je een uurtje pauze. Denk ook hiervoor aan iets te drinken en/of te eten en eventueel een droog shirt. 

Natuurlijk mag je je broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s meenemen om je aan te moedigen. Het clubhuis en de bar zijn de hele dag open.

Voor meer informatie kijk je op www.hcprinsenbeek.nl - klik op jeugd, selectiebeleid. Mocht je twijfelen of je wel bent aangemeld neem dan contact op met je coach of de lijncoördinator. 

Veel succes! 

Martijn van Lier
Selectiecommissie