header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Buitenlandse veteranen weer te gast bij HCP

Nieuws afbeelding 13-5-2014

Van 29 t/m 31 mei (Hemelvaart weekend) is het zover, dan start het eerste Global Veteran Tournament 2014 op HCP! De aanleiding om het toernooi weer te organiseren was een mail van een oud Engels IVT deelnemer, Leslie Wesley, in juni 2013 waarin hij verwees naar de prachtige tijd die hij en zijn team hadden meegemaakt tijdens de IVT toernooien in Prinsenbeek en hoe jammer het was dat dit toernooi niet meer georganiseerd werd. 

 

Naughty Shoes
Leslie stelde tevens de vraag of er toch niet een paar mensen waren die de "naughty Shoes” zouden willen aantrekken en te kijken naar de mogelijkheden om het toernooi nieuw leven te laten inblazen…….en zo geschiede,…. want mensen met de mentaliteit "niet lullen maar poetsen” zijn op HCP wel te vinden!


Knus en gezellig

Onder de voorwaarde dat Leslie ons zou helpen met het werven van teams zijn 5 leden van HCP aan de slag gegaan. Een paar dingen stonden dingen stonden vast, het toernooi moest een nieuwe naam krijgen, kleinschalig, te faciliteren met eigen middelen (clubhuis, keuken, toiletten enz.), maar bovenal knus en gezellig tegen het kneuterige aan!

 

Taarten en stijve spieren

Inmiddels zijn nagenoeg alle zaken dusdanig ingeregeld dat aan bovenstaande criteria wordt voldaan.

Meer dan 100 deelnemers uit Engeland, Spanje en Nederland zullen "strijden” om de GVT 2014 Cup, tientallen vrijwilligers hebben zich aangemeld om te helpen achter de bar, de wedstrijdtafel, als gastvrouw en taartenbakkers. Het wedstrijdschema is klaar, het clubhuis ondergaat een metamorfose, loungebanken, statafels (allemaal mogelijk gemaakt door Martijn van Rattingen VRSH). Voor de stijve leden is er een masseuse/fysiotherapeut, de lunches worden verzorgt door Kaatje Jans, het grootse diner op vrijdagavond bij De Peer,……. wij denken er klaar voor te zijn en denken dat het evenement een succes gaat worden!

 

Proef de sfeer van weleer
Die beoordeling laten wij echter graag aan jullie, leden, vrienden en belangstellenden van HCP over, kom naar dit toernooi op één (of meerdere…..) van de dagen naar HCP, proef de sfeer van weleer, ervaar het enthousiasme van nu, moedig de oude "jonge” spelers aan en kom een drankje doen, wij hebben er ongelooflijk veel zin in.

 

Zijn er vragen of opmerkingen over het GVT 2014 neem gerust contact op met een van de organisatoren, wij hopen op jullie komst en support!

Oscar van Tussenbroek, Sonja Nederhoed, Friso van den Corput, Alexander Aarts en Reinier Nederhoed