header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Hockeyclinic C, D en E-jeugd

Nieuws afbeelding 30-4-2014

 tijdens Stad Breda Cup 23 augustus


Op zaterdag 23 augustus 2014 wordt alweer voor de derde keer gestreden om de Stad Breda Cup, door de eerste dames- en herenteams van Breda, Push en Zwart-Wit. Deze keer wordt dit inmiddels traditionele toernooi georganiseerd door Zwart-Wit.


Hockeyclinic olv Sjoerd Marijne

Naast de wedstrijden die ’s middags gespeeld zullen worden is er een hockeyclinic voor de C, D, en E-jeugd, onder leiding van Sjoerd Marijne. Hij is trainer/coach van Den Bosch Heren 1 en bondscoach van Jong Oranje Heren. En sinds enkele maanden verbonden aan Zwart-Wit. Voor deze hockeyclinic moet worden ingeschreven.* Vanaf begin april begint de inschrijving via www.zwartwit.nl of via een link op de Stad Breda Cup website. Je kunt individueel inschrijven of in groepjes kinderen met een begeleider.

 

Activiteiten

Daarnaast zijn er die dag allerlei activiteiten die te maken hebben met de start van het nieuwe hockeyseizoen. In de ochtend is een jeugdprogramma speciaal en alleen voor de 5 hockeyclubs binnen Gemeente Breda. Eén van de belangrijkste ochtendactiviteiten, mogelijk gemaakt door onze sponsoren Volvo en ABN AMRO, is een bezoek van twee hockey-internationals: Jeroen Hertzberger en Billy Bakker.