header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Nieuw tenue clubscheidsrechters

Nieuws afbeelding 21-3-2023

Dankzij Jan Noordman van Noordman Adviesgroep lopen onze clubscheidsrechters er sinds de seizoensopening opvallend en eenduidig bij! 

HCP is erg blij dat Noordman Adviesgroep de scheidsrechterskleding de komende jaren sponsort. Het team van Noordman Adviesgroep ontzorgt graag hun klanten op het gebied van Verzekeringen, Hypotheken en Pensioenen. Particulier of ondernemer, boer of ambtenaar, starter of springruiter: Noordman Adviesgroep is betrokken bij al haar klanten. HCP heeft ook alle verzekeringen lopen bij Noordman.

Is het tijd om jouw financiële zaken onder de loep te nemen en te bezien waar voordeel te behalen valt? Verzekeringen bekijken? Hypotheek oversluiten? Interesse in een andere woning? Neem dan contact op met Noordman Adviesgroep. Zij leggen dan niet alleen de premies van de huidige verzekeringen naast die van andere aanbieders, maar kijken vooral ook naar veranderende voorwaarden, risico’s, gewijzigde gezinssamenstelling en gewijzigde behoeften. Een afspraak is uiteraard vrijblijvend.