header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

HCP-logo op jouw shirt los of vervaagd?

Nieuws afbeelding 12-12-2022


Heb jij een wedstrijdshirt waarbij iets mis is met het logo (vervaagd of losgelaten)? Dan kun je het logo op je shirt gratis laten vervangen tijdens de winterstop. Je kunt je shirt alleen deze week inleveren op de club, voorzien van je naam.

Waar en wanneer kan ik mijn shirt inleveren?
Je kunt je shirt(s) met een kapot logo in de locker van je team stoppen. Weet je niet waar je de locker van jouw team kunt vinden, dan kun je dit navragen bij de trainer. Zorg ervoor dat je naam op een label op het shirt staat. Leg je shirt uiterlijk vrijdag 16 december in de locker. Shirts die daarna worden ingeleverd, worden niet meer opgehaald.

Wanneer kan ik in het clubhuis terecht om het in te leveren?
De club is op 15 en 16 december geopend tussen 16.30 en 21.00 uur (ingang van de kleedkamers/lockers via parkeerplaats). Je kunt natuurlijk ook alle shirts van je team door 1 persoon laten verzamelen en deze de shirts in 1x in de lockers laten stoppen.

Wanneer zijn de shirts weer terug?
De shirts worden zo snel mogelijk voorzien van een nieuw logo. Hoe lang dit precies duurt is niet bekend. Er volgt bericht zodra ze klaar zijn. Speel je nog wedstrijden en is je shirt niet op tijd terug? Gebruik dan je oude shirt of leen een shirt van iemand uit een ander team voor deze keer.

Kunnen de shirts niet beter centraal ingeleverd worden (voor de nog spelende/trainende teams)?
Daar is naar gekeken, maar dat bleek niet haalbaar.