header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Scheidsrechterexamen: 119 HCP leden geslaagd!

Nieuws afbeelding 14-10-2022

Op 12 en 13 oktober zijn 119 spelers en speelsters van HCP geslaagd voor het digitale scheidsrechterexamen. Hierdoor heeft HCP er in één klap bijna 120 gekwalificeerde scheidsrechters bij. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Helaas hebben een paar spelers en speelsters het examen niet gered. Soms was het echt kantje-boord. Zij zullen binnenkort, samen met degenen die verhinderd waren, alsnog in de gelegenheid worden gesteld om hun scheidsrechtercertificaat te halen.

HCP hecht er waarde aan dat wedstrijden door opgeleide scheidsrechters worden begeleid. Dit verhoogt het spelplezier en het draagt bij aan de sportiviteit die HCP wil uitstralen. Vandaar dat HCP, overeenkomstig de KNHB richtlijnen, verwacht dat spelers vanaf de J/MO16-lijn hun scheidsrechtercertificaat halen.

Zou je als ouder ook wel eens een (oefen)wedstrijd willen fluiten, bijvoorbeeld voor het team van je zoon/dochter, meld je dan aan via [email protected]. Je krijgt dan een eigen account waarmee je de e-learning kan volgen en zelf ook het scheidsrechtercertificaat kan halen.