header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Sponsoracties HCP: wat gaan jullie doen?

Nieuws afbeelding 14-4-2022

Wat wordt het nieuwe clubhuis prachtig he?! Kun je ook niet wachten tot we in september tijdens het openingsfeest op de tafels kunnen dansen en over het terras kunnen zwieren? Zet dan nu een sponsoractie op met jouw team en help HCP met het inrichten van jouw nieuwe thuishonk.

Kom jij ook in actie voor HCP? Dat kan op heel veel verschillende manieren!

Bak cupcakes en verkoop deze aan je familie en vrienden of aan de bar bij HCP, was bij mooi weer alle auto’s in de straat, verzorg een diner of bbq voor alle ouders van je team of laat je kinderen koekjes bakken en deur-aan-deur verkopen. Liever wat sportiever? Organiseer dan een sponsorloop of bootcamp: 3 euro voor elke keer dat jij de trap bij het station op rent of voor elk rondje rond het hockeyveld. Of 10 euro voor elke beklimming van de bliksemschicht. Een partijtje hockey tegen de ouders of een ander team waarbij elk doelpunt gesponsord is… jij mag het zeggen!

Alle initiatieven, groot of klein, zijn welkom! Laat ons weten wat jij gaat doen via [email protected]. Als je hulp nodig hebt om iets tot stand te brengen laat ons dit dan ook gerust weten.

Benieuwd wat andere teams al hebben bedacht? Klik hier. Natuurlijk steun je HCP ook door bij te dragen aan de reeds bestaande acties. Denk aan de HCP jubileum Hoodie, de Moederdag Ontbijt Box en het doneren van je statiegeldbonnetje bij de Albert Heijn in Prinsenbeek.

Wij rekenen op jullie, onze dank is groot!

Bestuur, sponsor- en crowdfundingscommissie HCP

#crowdfunding #clubgebouwHCP #Hockey #samensterk #wedoenhetsamen #Prinsenbeek #helpjemee #clubgebouw #dank #clubhart #samenvoorHCP #toekomst