header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Handtekeningen nieuwbouw formeel gezet.

Nieuws afbeelding 29-10-2021

Gisteren is de handtekening onder de aanneemovereenkomst gezet: waw! Begin dit jaar is de Algemene Vergadering definitief en unaniem akkoord gegaan met het besluit tot aanleg van een nieuw waterveld, led-verlichting en een nieuw clubhuis.

Dankzij een Bosa-subsidie, subsidie van de gemeente Breda én een garantstelling van de gemeente Breda werd het mogelijk om deze nieuwbouw te realiseren. Een plan wat rust op een uitgekiende en uitgebalanceerde businesscase, opgemaakt door Rein Raaijmakers van Maatschappelijk Financieren (tevens oud-lid en ouder van spelend JA1-speler).

De bouw is gegund aan Vromans Van Hal uit Alphen. Vian Vromans: ‘wij zijn er trots op om met een club als HCP een nieuw clubhuis te bouwen; de onderhandelingen waren scherp, maar altijd respectvol en met deskundige leiding vanuit HCP’. Boy van Gorp is de uitvoerder en ook woonachtig in Prinsenbeek. HCP laat zich voor directievoering begeleiden door Remmert Honig van de HoHogroup BV. Remmert is tevens ‘lid van verdienste’ en kent onze club als geen ander. Het is echt geweldig hoe het gelukt is om meest kosten-efficient binnen de grenzen van de businesscase te blijven. Overigens is ook onze architect (Arend Groeneweg) is lid van HCP: hij tekende een nieuwe accommodatie die vanaf het eerste moment goed in de smaak viel, die nu daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden.

Carlo Post en Nanni Ruedisueli – voorzitter en penningmeester – tekenden namens HCP: ‘wij zijn er als club trots op dat we met professionele deskundigheid vanuit de club, samen met vele vrijwilligers, dit mogelijk kunnen maken. Dit weekend vieren we ons 50-jarig bestaan: 50 jaar historie wat een fundament heeft gelegd voor een nieuwe accommodatie en garant staat voor de verdere groei en bloei van onze vereniging’. Op de foto ontbrak door prive-verplichtingen ons bestuurslid accommodatie Bart Herklots, die ervan verdacht wordt zijn bed op de club te hebben staan….

Het bestuur is dankbaar aan de velen die hebben bijgedragen aan deze stap. Voor ons ligt een periode waarin we gebruik maken van een tijdelijke accommodatie, dat zal best wat ‘inschikken’ vragen. Als club hebben we elkaar nog zeker nodig in het komende jaar: zo kunnen we bijvoorbeeld hulp gebruiken bij de verhuisbewegingen, maar ook om wat schilderwerk te doen en meerdere klussen. Hiertoe komen intekenmomenten. Samen kunnen we dat, we rekenen ook op jou.

Leve HCP, op naar de volgende 50 jaar!

 

Het Bestuur

 

Op de foto staan:

Arend Groenewegen – Remmert Honig – Boy van Gorp

Nanni Ruedisueli – Carlo Post – Vian Vromans