header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Belangrijk nieuws voor alle leden

Nieuws afbeelding 5-8-2021 Deze tekst bevat veel informatie over het wedstrijdtenue. Lees hem daarom goed door!
 
Rabobank
De afgelopen jaren was Rabobank goed zichtbaar op alle wedstrijdshirts van HCP en via allerlei sponsoruitingen langs de velden. Al in een vroeg stadium lieten zij ons echter weten te zullen stoppen als hoofdsponsor van de club (en daarmee dus als shirtsponsor) en de club verder te ondersteunen op een andere manier. Deze andere invulling is op dit moment onderwerp van gesprek en is ten tijde van deze brief nog niet concreet. We waren én zijn als club zeer tevreden over de samenwerking met de Rabobank. En vinden het dan ook jammer dat ze niet langer als hoofdsponsor aan de club verbonden zijn. Heel hartelijk dank voor jullie bijdrage de afgelopen jaren, Rabobank!
 
Nieuwe shirtsponsor
Het vinden van een nieuwe shirtsponsor was door de coronaperiode erg lastig. Toch is het ons gelukt en komen er niet 1, maar 2 nieuwe sponsoren de komende 3 jaar op het wedstrijdtenue van alle leden te staan: Allcamps en ProHuis.
 
Allcamps
Op de voorkant van het shirt komt Allcamps te staan. Allcamps was de afgelopen jaren al aan de club verbonden als veldsponsor. Na een aantal gesprekken besloot Allcamps om het sponsorpakket uit te breiden. Allcamps is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van campingvakanties. Het is een onderdeel van Campingvision en is actief in 22 landen in Europa. Het logo van Allcamps zal voorop het shirt in het donkerblauw komen te staan, met daaronder hun slogan: Thuis op iedere camping! Als club vonden we dit uitermate goed aansluiten bij datgene wat we willen uitstralen: een familieclub waar iedere hockeyer zich thuis voelt. Welkom als nieuwe shirtsponsor bij HCP, Allcamps!
 
Prohuis
Op achterkant van het shirt komt aan de bovenkant een volledig nieuwe sponsor te staan: Prohuis. Prohuis ontwikkelt woningen, appartementen, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en commercieel vastgoed. Belangrijke sleutelwoorden voor het bedrijf zijn: "passie, creativiteit en dynamiek”. In de gesprekken met Prohuis is die passie wel gebleken en Prohuis wil graag meewerken aan het verder ontwikkelen van de club. Creativiteit en dynamiek zijn ook woorden die passen bij hockey. Prohuis zal tussen de schouders van ieder wedstrijdshirt komen te staan, boven een nummer op het shirt. Welkom als nieuwe shirtsponsor bij HCP, Prohuis!
 
Hernieuwde samenwerking kledingpartner
Samen met het bestuur heeft de sponsorcommissie ook overeenstemming bereikt met onze huidige kledingpartner The Indian Maharadja. Hier is sprake van een hernieuwde en intensievere samenwerking. De komende 6 jaar zal het wedstrijdtenue van het merk The Indian Maharadja (hierna IM) zijn. Dit groeiende merk van Nederlandse bodem heeft bewezen een goede kwaliteit van materialen te kunnen leveren. We zijn dan ook zeer blij met deze hernieuwde samenwerking! Goed om een vertrouwd gezicht te zien, Indian Maharadja!
 
Nieuwe retailer
Naast nieuwe shirtsponsors, hebben we ook een nieuwe retail partner gevonden voor het wedstrijdtenue: Jumbo Golf en Hockey. Zij bieden zowel fysiek als online alle hockeymaterialen (inclusief ons clubtenue) aan. Met een schitterende winkel aan de Oosterhoutseweg in Teteringen en een online winkel biedt Jumbo Golf & Hockey een volledig portfolio in hockeymaterialen tegen scherpe prijzen. We nemen tegelijkertijd afscheid van Hockeygear.eu en willen hen bedanken voor de afgelopen jaren. Bedankt, Hockeygear.eu en welkom bij HCP, Jumbo Golf en Hockey!
 
 
Lekker uitgebreid verhaal. Wat betekent dit nou concreet?
Wellicht roepen al deze nieuwe ontwikkelingen vragen bij jullie op. Daarom proberen we jullie hieronder zo volledig mogelijk te informeren wat deze wijziging van het nieuwe wedstrijdtenue betekent.
 
Concreet betekent dit dat we GEEN nieuw clubtenue hebben aan het begin van de competitie 2021-2022, maar wel voor 1 november 2021. Als club wilden we dit onderwerp liever goed regelen dan dat we zaken gehaast doen. Het risico om tijdelijk met een shirt van de vorige sponsor (die altijd voor ons heeft klaargestaan) te lopen vinden we acceptabel. Samen met de twee nieuwe sponsors en IM wordt het bestaande wedstrijdshirt in alle maten besteld en geproduceerd. Dit zal naar verwachting rond de herfstvakantie in de winkel van Jumbo G&H in Teteringen hangen.
 
Hoe gaat de verkoop in zijn werk?
Ieder lid van HCP ontvangt tzt een voucher om gedurende een beperkte periode 1 wedstrijdshirt aan te schaffen voor €10,00 ,  in plaats van de gebruikelijke €39,95. Samen met JUMBO G&H zijn we aan het kijken hoe we dit organisatorisch het beste kunnen aanpakken. Informatie hierover volgt in een apart bericht aan het begin van het seizoen.
 
Na de korte promotie periode betaal je overigens de normale winkelprijs. Ook de sokken, broeken en rokjes zullen te koop zijn bij Jumbo G&H. Hiervoor betaal je eveneens de normale winkelprijs omdat dit deel van het tenue niet wijzigt. (Sokken ong 15 euro, rokje/broekje ong 35 Euro)
 
Voor een eventueel 2e shirt betaal je ook de normale winkelprijs, want ieder lid krijgt maar 1 voucher.
 
Moet ik naar de winkel of kan ik het ook online bestellen?
Houd er rekening mee dat de voucher alleen fysiek is in te leveren bij de winkel in Teteringen. Of het online ook mogelijk is weten we op dit moment niet. De aparte clubsite zal in de komende periode online komen. Meer informatie volgt hierover in een apart bericht.
 
Ik heb recent een nieuw wedstrijd shirt aangeschaft. Moet ik nu weer een nieuw shirt kopen?
Als club willen we onze leden niet onnodig op kosten jagen. Om die reden is besloten dat shirts die zijn aangeschaft na 28 februari 2021 te compenseren met 1  gratis shirt met de nieuwe sponsors erop. Terugbetaling van het aangeschafte shirt is helaas niet mogelijk.
 
Hoe werkt dit dan voor nieuwe leden en te kleine shirts?
Voor nieuwe leden die in seizoen 2021/2022 voor het eerst wedstrijden gaan spelen en voor leden met te kleine shirts geldt dat we nog een kleine hoeveelheid shirts hebben met Rabobanklogo erop en ook een kleine hoeveelheid shirts zonder logo. In de week (weken) voor aanvang van de competitie (11 september) zal er gelegenheid zijn om een shirt af te halen in het clubhuis. Als club beseffen we dat het geen ideale situatie is, maar aangezien het om een tijdelijk periode gaat hopen we te kunnen rekenen op jullie medewerking en begrip. Meer informatie hierover volgt na de zomerbreak. Houdt dus alle communicatie kanalen goed in de gaten.
 
Hoe zit het met keepersshirts? Ook op die shirts zal Rabobank verdwijnen. Door de relatief kleine oplage van deze shirts zullen we deze in overleg met JUMBO GH beschikbaar maken. We zullen hier in een volgende stap ook op terug komen.

Dus ik mag gewoon in mijn Rabobank shirt blijven spelen?
Ja, dit mag voorlopig bij de aanvang van de competitie. Zodra het nieuwe wedstrijdshirt beschikbaar is wordt je geacht het nieuwe tenue aan te schaffen. Als club stimuleren we dit door dit shirt gedurende een beperkte periode voor een aantrekkelijke prijs te verkopen. In de contracten met de nieuwe sponsors hebben we een clausule opgenomen dat we ons als club hieraan committeren.
 
Maar het shirt is toch hetzelfde, alleen omdat de naam op het shirt veranderd moet ik een nieuw shirt kopen?
Ja, dit klopt. Als sportvereniging willen we de club aantrekkelijk houden voor alle leden. Door sponsorbijdragen kunnen we onze club financieel gezond houden en stijgen de contributies voor de club niet te hard. Als tegenprestatie van de leden is het dan wel zo sportief om het shirt met de nieuwe sponsors aan te schaffen.
 
Bedankt voor jullie begrip
Het omschakelen naar een nieuwe wedstrijdshirt is niet makkelijk en een hele grote operatie voor onze vereniging. Het vergt veel coördinatie en het werk voor de club wordt gedaan door slechts een aantal onbezoldigde vrijwilligers. We bereiden samen met onze partners, IM en Jumbo G&H, alles zo goed mogelijk voor zodat de overgang voor iedereen zo soepel mogelijk verloopt. Ondanks dit voornemen kan het voorkomen dat er zaken niet gaan zoals gewenst. We hopen op jullie begrip en zullen ook in die situatie met een passende oplossing komen. We hopen jullie voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Meer informatie over alle ontwikkelingen volgen nog in latere nieuwsbrieven.
 
Tot slot
We hebben enorm veel zin om er samen een mooi jaar van te maken. Een frisse start. Met het verwelkomen van 2 nieuwe sponsors, een nieuwe retail partner en een hernieuwde samenwerking met de huidige kledingleverancier hebben we daar zeker een goed begin mee gemaakt. En echt iets positiefs voor de club bewerkstelligd. Een nieuwe look op je 50ste, wie wil dat nou niet? We wensen jullie veel plezier met je nieuwe tenue en zien graag de teamfoto’s via social media verschijnen!
 
Met sportieve groet,
 
Marco Hogenboom
Niek Beukema
Sponsorcommissie HCP