header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Beste (oud)leden, sponsoren, vrijwilligers van HCP,

Nieuws afbeelding 1-4-2021

We weten (bijna) allemaal dat HCP een lustrumjaar gaat beleven. HCP bestaat op 1 November 2021 namelijk 50 jaar. Dat willen we als club natuurlijk niet ongezien of ongehoord voorbij laten gaan.

Het lustrumjaar vind plaats gedurende het seizoen 2021-2022 en start met de opening van het vernieuwde veld B.

Via deze weg wil ik jullie de lustrumcommissie voorstellen.

De lustrumcommissie bestaat uit:

Aschwin Aarts (voorzitter), Margot van den Hil, Meindert Keunig, Niek Beukema, Rein Dieben, Amber van Son, Marnix Klaver en Thomas Herklots.

Met bovenstaande personen gaan we onze uiterste best doen om van het lustrumjaar een succes te maken, maar dit kan niet zonder jullie inbreng, hulp en enthousiasme. Wij vragen dan ook iedereen om ideeën door te geven aan de commissie. Wij bekijken dan of de activiteit past in de activiteiten kalender die wij gaan samenstellen.

Je kan al je goede ideeën, vragen, opmerkingen etc. sturen naar het volgende mailadres:

[email protected]

Er zijn een aantal momenten die we als lustrumcommissie willen aangrijpen om er een feestelijke activiteit van te maken:
- De opening van veld B;
- Een Festiviteit op of rond de verjaardag van HCP op 1 november 2021;
- De opening van het nieuwe clubhuis;
- Er wordt gewerkt aan een naslagwerk over de historie van HCP.

Details zijn nog niet bekend, maar zodra we meer nieuws hebben gaan we jullie hier zeker van op de hoogte stellen via de website, nieuwsbrief, social media etc.

Wat is de doelstelling van de lustrumcommissie?

De lustrumcommissie gaat zich inzetten om het lustrumjaar 2021-2022 vorm te geven. De commissie heeft hierin een centrale rol. De insteek is dat wij dat doen door activiteiten te (laten) organiseren DOOR, VOOR en MET alle betrokkenen bij HCP.

Wij willen dus de binding zoeken met al bestaande commissies, maar ook met alle andere enthousiaste mensen bij HCP die goede ideeën hebben. Hiermee proberen we iedereen betrokken te krijgen en te houden bij een mooie club als HCP

Stuur dus je ideeën in en als het mogelijk is gaan we dat idee samen met jullie uitwerken.

Wij hebben veel zin om aan de slag te gaan en er een mooi lustrumjaar van te maken. Wij hopen dat u dat ook heeft en er samen een mooi jaar van te maken.

Met sportieve groet,

De lustrumcommissie.