header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

VOORSTEL VOOR DE ALGEMENE VERGADERING VAN HC PRINSENBEEK 27 FEBRUARI 2021

Nieuws afbeelding 23-2-2021
Inleiding

We staan met elkaar op een belangrijk punt in het bestaan en de toekomst van onze club HCP. Op 1 november bestaan we precies 50 jaar en dat is een bijzonder jubileum. 
Het spreekt voor zich dat dat omgeven zal worden door een veelheid aan leuke clubactiviteiten.
Daarnaast is ons huidige clubhuis meer dan 30 jaar oud en sterk verouderd. Veld B is daarnaast ook aan vervanging toe. In verschillende Algemene Vergaderingen in is 2019 en 2020 de wens
uitgesproken om tot een nieuw clubhuis te komen met daarnaast een nieuw veld B inclusief
Ledverlichting voor veld A&B.

We bevinden ons op een uniek moment, omdat:
  • de gemeente Breda ons een garantstelling heeft gegeven waardoor we met gunstige partijen leningen kunnen aangaan
  • de huidige rentestanden uitzonderlijk laag zijn
  • er een tweetal grote subsidies mogelijk (gemeente Breda en Bosa) zijn.

Dit alles leidt tot een goede en haalbare businesscase en een enorme kans die zich in de toekomst niet snel nogmaals zal voordoen.

De nieuwbouw biedt een geweldig perspectief aan onze huidige leden, daarnaast zal het de groei van onze club (met het potentieel van ‘Beeks Buiten’ en Breda-West) ook een ‘boost’ geven.

In de afgelopen Algemene Vergaderingen is steeds het mandaat gegeven aan het bestuur om verder te gaan op de ingeslagen weg. 
Ondertussen is veel tijd geïnvesteerd door professionele vrijwilligers, bouwcommissie, financiële commissie nieuwbouw, bestuurlijke adviescommissie en bestuur.
Dít om ervoor te zorgen dat er met positieve adviezen nu een definitief voorstel ligt voor de Algemene Vergadering 27 februari 2021. In dit voorstel bieden we een goed overzicht op de achtergronden, argumenten, etc. Om dit voorstel overzichtelijk te houden, zijn niet alle details, analyses etc toegevoegd. 
Mocht je in aanloop naar de vergadering meer willen weten, schroom dan niet om een berichtje te sturen aan [email protected].