header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Meld je aan voor het webinar 'Positief langs de lijn', 26 januari 20.00-21.00 uur - juist nu!

Nieuws afbeelding 19-1-2021
voor ouders, coaches en trainers van HCP

In deze interactieve online lezing voor ouders, coaches en trainers gaan we aan de slag met de vele thema's rond positief langs de lijn staan. Juist nu de competities stil liggen, is het goed om daar eens bij stil te staan. Hoe stel je je op langs de lijn, wat doe je wel en niet en waarom? Wat is de impact op kinderen van wat we zeggen en doen en wat werkt om ze te laten groeien? Hoe maken we het hockey voor kinderen nog leuker en sportiever? Met humor en voorbeelden uit de praktijk wordt ons in dit webinar een spiegel voorgehouden en worden we bewust van de impact van ons gedrag langs de lijn op kinderen. En natuurlijk krijg je veel praktische tips om kinderen zo positief mogelijk te ondersteunen en te laten groeien in hun sport!

Onderwerpen o.a.:
  • effectief complimenteren
  • wij langs de lijn
  • afspraken maken en begrenzen
  • omgaan met emoties van kinderen


PS ook als je er niet live bij kunt zijn kun je je aanmelden, je krijgt na afloop een linkje toegestuurd om het webinar een maand lang terug te kijken.

Wie is Tischa?
Tischa Neve (1970) is kinderpsycholoog, en opvoedkundige, moeder van Dim (2009) en pleegmoeder. Sinds het opvoedtv-programma Schatjes (2006) waarin zij ouders coachte, richt zij zich met ‘Groot&Klein’  (www.grootenklein.nl) op het inspireren en ondersteunen van ouders en professionals bij de opvoeding en het grootbrengen en begeleiden van kinderen. Boeken, lezingen, workshops, coaching en online cursussen: alles om opvoeden (nog) leuker en makkelijker te maken. Regelmatig zie je bijdragen van haar in bladen, kranten en tv-programma’s. Ook schreef ze meerdere boeken. Haar benadering van ouders en kinderen is positief, vol humor en geïnspireerd op oplossingsgericht coachen en geweldloos communiceren. Opvoeden vanuit samenwerking en verbinding met je kind, in plaats van vanuit macht en controle. Dat is waar Tischa in gelooft.

Tischa hockeyt zelf vanaf haar 8e en heeft in het verleden verschillende teams gecoacht en training gegeven. Voor de KNHB en NOCNSF sportbonden breed ontwikkelde zij inmiddels meerdere (online) programma’s voor trainers en coaches en ouders. We zijn er trots op om dit webinar via het Sportakkoord volledig kosteloos te kunnen aanbieden.

Kijk op de site voor meer informatie www.grootenklein.nl