header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

De kop is eraf

Nieuws afbeelding 13-5-2020
De eerste week van de corona-proof-trainingen zit erop. Om de eerste spelers het veld te zien betreden, was een genot om te zien: alsof de koeien in het voorjaar weer de wei in mogen. Tevreden kunnen we terugkijken op de vele teams die de regels met verantwoordelijkheid en gezond verstand toegepast hebben. We zijn daarnaast de vele vrijwilligers dankbaar voor hun inzet. Want alleen sámen maken we er wat moois van. 
Tijdens de persconferentie afgelopen week werd duidelijk dat ook de senioren mogen gaan trainen (met 1,5 meter afstand). En ook zij staan te trappelen. Dit vraagt aanvulling (en een enkele aanpassing) van het huidige schema. Dat wordt opgemaakt en met de teams gedeeld. Ook bij de senioren geldt dat er een corona-verantwoordelijke (toezicht) moet zijn; we gaan er vanuit dat we dit – net
zoals bij de junioren– ook weer goed kunnen organiseren. Het ziet er naar uit dat we op 18 mei hiermee zullen beginnen.


 
Normaal eindigt een seizoen met een paar mooie wedstrijden, worden de nieuwe teamsamenstellingen bekend en trainen we nog even tot de zomervakantie met de nieuwe teamsamenstelling. Dat zal dit jaar wat anders zijn. We overleggen over de afloop van het seizoen ook met de hockeyclubs in Breda en Etten-Leur. En mogelijk eindigen de trainingen op zondag 7 juni. Tot wanneer we zullen doortrainen en hoe de vakantieperiode eruit zal zien, is nog onbekend en willen we nog even aankijken. Hier zullen we de maatregelen van het kabinet en KNHB natuurlijk bij betrekken.  Definitieve berichten omtrent de afsluiting, nieuwe teams, vakantie en dergelijke komen later.
Veel plezier met de trainingen en dank aan de vrijwilligers!
Het Bestuur