header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Beste (ouders), leden en vrijwilligers,

Nieuws afbeelding 12-3-2020
Vanmiddag heeft er een persconferentie plaatsgevonden waarbij de Nederlandse overheid en het RIVM het land aanstuurt de verspreiding van het Coronavirus met verzwaarde maatregelen tegen te gaan. 

In Noord-Brabant waren er sinds maandag al speciale maatregelen, wat betreft trainingen, wedstrijden en andere hockey gerelateerde activiteiten. Deze maatregelen worden nu door het gehele land geadopteerd.

De KNHB heeft alle wedstrijden in heel Nederland afgelast tot en met 31 maart a.s. 

Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. 

Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.

Aansluitend op deze maatregel vraagt de KNHB aan alle verenigingen per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten tot en met 31 maart, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen. Het spreekt voor zich dat dat wij als clubs hier gehoor aan zullen geven. 

Dit betekent in de praktijk dat onze hockey complexen inclusief clubhuizen tot en met 31 maart a.s. dicht zullen zijn.

Wij begrijpen dat deze beslissing tot teleurstelling zal leiden, iedereen wil natuurlijk niets liever dan alle spelers het veld op zien gaan, voor een wedstrijd of training. Maar dit is een uitzonderlijke situatie, één waar we met z'n allen aan moeten werken om te zorgen dat we het normale leven zo snel mogelijk weer kunnen hervatten.

Voor de volledige update van de KNHB van 12 maart 16.15 verwijzen we jullie naar deze link; www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus

Met sportieve groet,

Namens de besturen van hockeyclubs;