header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Verkeers- en parkeerhinder HC Breda

Nieuws afbeelding 24-10-2019
Rondom Hockeyclub Breda zullen er t/m half december wegwerkzaamheden plaatsvinden. De hockeyclub is in het weekend gewoon met de auto bereikbaar, maar op de weg er naar toe kan je wat obstakels of omleidingen tegenkomen waardoor de reistijd mogelijk wat toe kan nemen.

Het parkeerterrein is gedeeltelijk ingenomen door de Gemeente voor opslag van de materialen, waardoor een groot aantal parkeerplaatsen niet gebruikt kunnen worden. We willen de lokale clubs vragen om zoveel mogelijk op de fiets te komen om verkeers- en parkeeroverlast tot een minimum te beperken.

LET OP: de verkeerspolitie heeft aangekondigd streng te gaan controleren en boetes te zullen gaan uitdelen aan foutparkeerders op en rondom het parkeerterrein, de groenstroken en in de omliggende wijken. Het parkeerterrein is ook toegangsweg voor de hulpdiensten in geval van nood voor Atletiekvereniging Sprint en Hockeyclub Breda. Parkeer daarom uitsluitend in de daarvoor bestemde parkeervakken en laat het middenpad vrij (2 auto's breed).
Bijlage