header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Evenement: Volvo Stad Breda Cup

Nieuws afbeelding 17-7-2019
Op zaterdag 17 augustus vindt op de velden van B.H.V. Push de Volvo Stad Breda Cup plaats. Dit is dé stedelijke kampioenstrofee binnen de Bredase hockeywereld. De eerste dames- en herenteams van de drie grootste clubs; BH&BC Breda, B.N.M.H.C. Zwart-Wit en B.H.V. Push, strijden deze dag tegen elkaar. 

HC Prinsenbeek en MHC Teteringen nemen geen deel aan de wedstrijden om de trofee, maar teams van HCP kunnen wel aan andere activiteiten meedoen, bijvoorbeeld aan de zeskamp! Wie scoort het beste bij een zestal groepsuitdagingen, en gaat er vandoor met de prijs?
Regel een team van maximaal 6 personen, allen minimaal 16 jaar oud. Het maakt niet uit bij welke vereniging je zit, sterker nog, het maakt niet eens uit of je wel of niet hockeyt. Meld je team aan via [email protected], onder vermelding van de teamleden en jullie teamnaam! Als je dit doet voor zaterdag 3 augustus, is het inschrijven gratis. Vanaf 3 augustus is het 15 euro per team.

Ter afsluiting is er na de laatste wedstrijd een gezellige borrel met daarna een afsluitend feest. Check de Facebookpagina: https://www.facebook.com/StadBredaCup/