header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Aftreden bestuursleden na Algemene Vergadering en nieuw bestuurslid

Nieuws afbeelding 3-7-2019
Vorige week woensdag werd bekend tijdens de Algemene Vergadering (AV) van HCP, dat drie bestuursleden aftreden. Van een tweetal bestuursleden was de bestuurstermijn van 3 seizoenen beëindigd en 1 bestuurslid stopt vanwege wijziging van het bestuursmodel. In plaats van eén TC senioren bestuurder en twee TC junioren bestuurders, komt er nu 1 lid in het bestuur die de Technische Commissie (TC) aanstuurt. 
Cindy van Hove, tot voor kort bestuurslid TC meisjes legt haar taken neer. Robin Koene, tot op heden verantwoordelijk voor de TC jongens, blijft lid van de TC-commissie, maar verlaat het bestuur. Marloes Ackermans is door de aanwezige leden en bestuur aangesteld als nieuw bestuurslid TC.

Bij de TC senioren was er al even sprake van een vacature die tijdelijk werd ingevuld door de Voorzitter en door Penningmeester Wim de Fouw. Wim heeft aangegeven die taak, en die van Penningmeester te willen neerleggen. Daarnaast was Wim ook actief als lid van de materiaalcommissie en samen met voorzitter Cas ook interim bestuurslid TC Senioren. Die laatste rol is ook komen te vervallen door de nieuwe bestuurssamenstelling. 

Voorzitter Cas Rens benadrukte nog eens de enorme inzet en betrokkenheid van de bevlogen Wim bij de club, tijdens de afsluiting van de Algemene Vergadering. Ook Cindy en Robin werden daar bedankt voor hun bijdragen. Er ontstaat hiermee dus wel een vacature in het bestuur voor de rol van Penningmeester, waarbij Wim nog zorgt voor een soepele overdracht. Info en aanmelden hiervoor via [email protected].