header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Team indeling jeugd seizoen 2019-2020

Nieuws afbeelding 11-6-2019
De zomer komt er aan en dus zijn we al weer druk bezig met het samenstellen van de teams voor komend seizoen. Ons streven is elk jaar weer om teams samen te stellen met spelers van een gelijkwaardig niveau waarbij het spel plezier voorop staat. Dit blijkt elk jaar weer een enorme klus. De selectie voor meisjes in de A-B-C en D-lijn is dit jaar anders georganiseerd dan in voorgaande jaren. Gedurende het jaar werden de meiden al gevolgd door de trainers en coaches, 2x per jaar vullen zij ook het zogenaamde STICK formulier in (Snelheid van handelen Techniek, Inzicht, Conditie en Karakter).

Daarnaast worden er 4 selectietrainingen gehouden. Spelers uit de breedteteams, die door de coaches voor de selectie worden aangedragen, worden uitgenodigd om mee te trainen met een team uit een hogere klasse. De trainers van deze teams kunnen dan bepalen of ze in aanmerking komen voor een selectieteam, of dat deze spelers in een hogere klasse kunnen gaan spelen.
De spelers waarvan de trainers aangeven dat een selectieteam haalbaar kan zijn, worden uitgenodigd voor een 4tal selectietrainingen. Deze trainingen vinden plaats in week 25 (17-23 juni) en 26 (24-30 juni). De velden zijn dan gereserveerd waardoor de reguliere trainingen deze dagen niet door kunnen gaan, of alleen in overleg met de lijn coördinatoren. 

Voor de A-B en C- lijn komt de selectie dag te vervallen. Voor de D-lijn zal er na deze trainingen nog wel een selectie dag plaats vinden op zaterdag 29 juni. Wij gaan ervan uit dat we door deze uitbreiding van selectie momenten van alle spelers een goed beeld krijgen om de teams samen te stellen.

Bij de jongenslijn vindt er geen voorselectie plaats en kan iedere jongen meetrainen in een hoger team en met de selectie-avond meedoen. De jongens die dat willen hebben zich opgegeven bij hun trainers of coaches en weten ook reeds wanneer zij kunnen meetrainen. De selectie-avond vindt plaats op dinsdagavond 18 juni 2019. Zo snel mogelijk na de sluiting van de opzegtermijn zal gecommuniceerd worden voor welke lijnen (A, B, C en D) er selectie zal plaatsvinden en op welk tijdstip (18:00 uur of 20:00 uur) dat zal zijn. 

LET OP: In de weken van 17 t/m 29 juni zijn de velden gereserveerd voor selecties en kunnen de reguliere trainingen niet doorgaan.