header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Maken we samen -met Kampioenen en Vrijwilligers- van de Slot-BBQ op 10 juni weer een flink HCP-feest? Vroege Vogel korting als je komend weekend je polsbandje koopt!

Nieuws afbeelding 30-5-2018
Afgelopen jaren was de Slot-BBQ een doorslaand succes met gigantisch hoge opkomst van leden, ouders en vrijwilligers. Ook dit jaar rekenen we daar op en dat zien we graag terug in de aanmeldingen! Om alles op tijd te kunnen regelen vragen we je snel en uiterlijk zondag 3 juni te laten weten of je van de partij bent. Een plekje reserveren kan via [email protected]. In de voorverkoop betaal je tot 16 jaar € 5 en ben je ouder dan betaal je € 10. Betalen doe je aan de bar op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni vanaf 11.00 uur (Pinnen? Ja, graag!). Je betaalt dus vooraf en ontvangt dan een polsbandje. In het weekend van de SlotBBQ kun je ook nog polsbandjes kopen, dan betaal je tot 16 jaar € 7,50 en ben je ouder dan betaal je € 13,75.

Tijdens deze zondag 10 juni worden ook de Kampioenen gehuldigd. De huldiging is vanaf 16.00 uur, die meteen doorloopt in de BBQ.

Ook onze Vrijwilligers (‘Helden van HCP’) worden tijdens de SlotBBQ in het zonnetje gezet. Zij zijn extra van harte uitgenodigd en kunnen op kosten van HCP deelnemen aan de BBQ als dank voor hun inzet. Als Vrijwilliger meld je je aan via [email protected], dan zorgen we dat er 10 juni een polsbandje en wat consumptiemunten voor je klaar liggen!

Wil je meehelpen bij dit feestje, bv barbezetting of salades snijden? Laat dat dan weten via [email protected]. Zo maken we er samen weer een gezellige afsluiting van het seizoen van!