header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Voordracht nieuwe Voorzitter, Secretaris en bestuurslid Communicatie tijdens ALV

Nieuws afbeelding 13-6-2018
Als enige tijd fungeert Rik Nielander als secretaris van HCP, maar op de aanstaande ALV moet daar nog wel formeel mee ingestemd worden. Als Bestuur zijn we in ieder geval zeer blij met de ervaring en gedrevenheid die Rik de afgelopen maanden al heeft laten gelden voor onze club.

Daarnaast komt er na 5 jaar een einde aan de voorzittersperiode van Peter van der Meulen. Na een lange zoektocht hebben we Cas Rens bereid gevonden om de voorzittershamer van hem over te nemen. Cas is vader van 2 hockeyende dochters, bij MD1 en M6E3. In het dagelijks leven is Cas zelfstandig ondernemer in consulting. Hij kijkt al enige tijd vanaf de zijlijn mee met het Bestuur en wil de vereniging graag de komende jaren mee gaan besturen. 

Tenslotte zit de bestuursperiode van Roland de Wit erop, die naast Communicatie ook projecten als Sportiviteit&Respect en de Champions Trophy op zich heeft genomen. Zijn beoogde opvolger is Alfred Dekker, afkomstig uit Etten-Leur met een dochter spelend in de MF2 (en een zoon die als-ie groot genoeg is wellicht de jongenslijn komt versterken).