header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Champions Trophy updates

Nieuws afbeelding 13-6-2018
De voorbereidingen voor de Champions Trophy (23/6 -1/7) zijn in volle gang. Eind juni vindt het prestigieuze toernooi plaats en in aanloop daar naartoe zijn er al veel andere activiteiten. Een paar updates:
  • Met een mailtje naar [email protected] kun je met 15 euro korting jouw toegangsticket voor 30 juni kopen. Dan gaan we gezellig met een grote groep HCP’ers genieten van de vele wedstrijden die dag, waaronder finale bij de dames.
  • Masterclasses op HCP: KNHB Kennislab organiseert inspirerende kennisbijeenkomsten met topsprekers, -coaches en -trainers. Deelnemers krijgen boeiende presentaties, demotrainingen en/of workshops + een lunch én een ticket voor de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 in Breda. Deze masterclasses vinden van 26 t/m 29 juni plaats op HCP. Meer info en inschrijven via deze link
  • Op dinsdag 26 en woensdag 27 juni zullen het Nederlands Meisjes A- en B-team hun training op HCP doen. Deze landelijke jeugdtoppers maken graag gebruik van ons superfijne waterveld. Tijdstippen volgen nog, uiteraard mag je daar als hockeyfan gaan kijken.
  • De KNHB zoekt nog vrijwilligers, bijvoorbeeld mensen die verbindingen onderhouden met de teams, pers of officials. En mensen die tijdens de week crew member willen zijn op het terrein. De organisatie heeft een sterke voorkeur voor vrijwilligers die de gehele periode beschikbaar zijn. De minimale beschikbaarheid is vier dagen. Behalve voor de line-up (6-9 jaar) en ballenjongens/-meisjes (vanaf 2e jaar C) is de minimumleeftijd 18 jaar. Op www.hockey.nl/championstrophy vind je meer informatie en kun je meteen aanmelden