header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Vrijwilligers gezocht voor het GVT

Nieuws afbeelding 27-4-2018
Met Hemelvaart wordt bij HCP weer het jaarlijks terugkerend Global Veteran Tournament (GVT) gehouden. Dit jaar zijn er al 11 teams die zich ingeschreven hebben. Wederom is de bezetting van Engelse teams enorm. Ook verwelkomen we dit jaar weer een team uit Spanje. Zij waren er tijdens de editie van 2014 ook bij.

Om het toernooi een succes te laten worden zijn er vele handen nodig. Er is een team wat de organisatie verzorgd, maar kort voor het toernooi en tijdens de speeldagen kunnen we zeker nog extra hulp gebruiken. 
We zijn nog op zoek naar scheidsrechters die de wedstrijden leiden. Mensen achter de bar om voor een natje en een droogje te zorgen zijn onmisbaar. Vooraf wordt het terrein klaargemaakt en e.e.a. opgebouwd en aangekleed. Hier zoeken we nog hulp bij. We zoeken nog vrijwilligers die het leuk vinden om taarten of een cake te bakken. Deze worden elke ochtend bij de koffie uitgedeeld.

Niet alle taken zijn hier benoemd, maar als jij denkt dat jij wil helpen bij de opbouw of tijdens de speeldagen horen wij dat graag. Voor je aanmelding of vragen kun je een mail sturen naar [email protected]. We hopen op een grote groep vrijwilligers. Vele handen maken licht werk en met ons allen maken we er weer een gezellig en geslaagd toernooi van.