header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Eindig jouw zomervakantie op HC Prinsenbeek!

Nieuws afbeelding 19-4-2018
Van 13 t/m 15 augustus organiseert Hockeykampen.nl een gaaf hockeykamp op HC Prinsenbeek. Samen met jou wordt er een groot feest neergezet met hockeytips en tricks, een nieuw thema (nog even geheim), de tofste begeleiding en als klapper een clinic van een topspeler. Naast een geweldig hockeyavontuur, verzorgt Hockeykampen.nl tijdens dit kamp een sportieve lunch en lekkere tussendoortjes voor de nodige sportenergie. 

Dit jaar krijg jij een gaaf hockeyshirt bij het hockeykamp op HC Prinsenbeek. Na het succes van 2017 waarbij iedereen een grote oranje Hockeyploeg vormde, gaan we ook in 2018 voor dit geweldige gevoel. In het nieuwe Indian Maharadja-shirt gaan we samen met jou knallen op de hockeyvelden.
Dit hockeykamp wordt georganiseerd voor alle hockeyers tussen de 6 en 14 jaar. Niveau speelt geen rol, iedereen is welkom! De groepjes worden ingedeeld op leeftijd en niveau, dat is wel zo leuk. Dus kom samen met vriendjes en vriendinnetjes en start je zomervakantie op de club.

Prijs normaal: € 199,-       Prijs tot 1 maart: € 159,-
Aanmelden: http://www.hockeykampen.nl/hockeykamp_Prinsenbeek.php. Neem eens kijkje bij de foto’s op Hockeykampen.nl voor een sfeerimpressie van de voorgaande edities!