header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Sportiviteit&Respect: combinatie van Fairplay, S&R, VOG, Arbitrage en meer

Nieuws afbeelding 25-1-2018
Onder Sportiviteit & Respect ("S&R”) vallen diverse zaken waarmee we hockey veilig en prettig voor iedereen willen houden. Niet alleen HCP, maar ook de andere Bredase hockeyclubs hebben dit hoog op de agenda staan. Daarvoor wordt ook onderling samengewerkt, wat je onder andere binnenkort terug zult zien in een competitieweekend in het teken van S&R. Ook stemmen we onderling af hoe je het beste om kunt gaan met de VOG-procedure (Verklaring Omtrent Gedrag) en Arbitrage.

HCP heeft al een commissie Fairplay, waarvan voorzitter Rinse Spaanstra binnenkort afscheid neemt. Het Bestuur dankt hem hartelijk voor zijn inzet en is blij dat Sonja Nederhoed en Pascalle Vermunt het goede werk willen voortzetten. We zouden daar graag nog iemand aan toevoegen, aanmelden kan via [email protected].
 
Ook op Arbitrage vlak worden verdere stappen gezet, onder aanvoering van Bart Herklots en bestuurslid TC Senioren, Laurence Tiesinga. Tenslotte is onze vertrouwenspersoon een belangrijke speler in het kader van S&R.