header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Rabo Hockey Fandag: wat een feest!

Nieuws afbeelding 9-11-2017
Tot ieders verrassing werden de jongens en meiden van de D1 geselecteerd voor de Rabo Hockey Fandag 2017. Dus afgelopen 21 oktober vertrokken we met z’n allen richting hockeyclub MHC Fletiomare te Vleuten waar het allemaal zou gaan plaatsvinden.

Bij aankomst ontving iedereen een knaloranje deelnameshirt en nog wat leuke hockey-hebbe-dingetjes. Zangeres Do werd al gelijk gespot, die liep daar gewoon los ;) evenals Max Caldas en Alyson Annan (coaches van het Nederlands elftal). Alle kinderen werden uitgenodigd plaats te nemen op de tribune voor de opening en voor de introductie van de Europees kampioenen. Wat een feestje was dat! Met behulp van Stockey (de mascotte) en een live zingende Do werden de kampioenen verwelkomd om het vervolgens op een feesten te zetten met wat fuifnummers waar wij uit Brabant natuurlijk wel raad mee weten!

Als eerste mocht de JD1 naar een real life persconferentie waar ze de gelegenheid kregen vragen te stellen aan Jorrit Croon, Billy Bakker, Anne van Veenendaal, Lidewij Welten en Margo van Geffen. Dit leverde hilarische taferelen op, zoals de verdwijntruc van Margo, het aanzoek van Jorrit aan Lidewij en een anekdote van Billy over iets met buikloop tijdens een wedstrijd.... 
De volgende ronde bestond uit partijtjes spelen met andere clubs onder begeleiding van verschillende Nederlandse internationals. Zo stond daar gewoon Marloes Keetels langs de lijn en even later Pirmin Blaak in de goal mee te spelen en aanwijzingen te geven! 
De ronde daarna werden de hockey-skills wat bijgespijkerd om daaropvolgend handtekeningen te scoren van al onze hockeyhelden- en heldinnen. Ter afsluiting werden onze hockeyhelden uitgezwaaid vanaf de tribune. En ook hier lieten de HCP-ers zien dat ze niet alleen kunnen hockeyen maar ook goed kunnen feesten. 

Er liepen de hele dag fotografen en filmcamera’s rond om alles vast te leggen. Dit resulteerde in superleuke teamfoto’s met de EK beker, Pirmin Blaak (JD1) en Glenn Schuurman (MD1) en een leuk filmpje waar de HCP-ers veelvuldig te zien zijn (check de gele sokken!)