header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Ein-de-lijk gevonden: Rik Nielander is onze nieuwe Secretaris

Nieuws afbeelding 26-10-2017
Al enige tijd zitten we zonder Secretaris en moeten die taken door andere Bestuursleden erbij gepakt worden. Daarom zijn we erg blij met het aanbod van Rik Nielander om als Secretaris aan de slag te gaan. Sommigen kennen Rik wellicht als scheidsrechter (sinds enige tijd bij Veterinnen en jeugd), maar verder heeft hij geen bijzondere binding met HCP. De telkens terugkerende oproep voor vrijwilligers –en specifiek deze functie- deden bij hem het hockey- en vrijwilligersvlammetje echter weer oplaaien. Rik heeft in zijn jeugd en als veteraan zelf gehockeyd. Daarnaast is hij 10 jaar voorzitter en wedstrijdsecretaris geweest bij hockeyclub Avanti in Winterswijk. Hij herkent dat het lastig is om telkens voldoende vrijwilligers te vinden en wil daarom graag zijn steentje bijdragen.

We zijn –behalve diverse andere openstaande functies en taken- ook op zoek naar iemand die het Bestuur wil ondersteunen. Onder andere het beheren en distribueren van de inkomende email/post is een taak die niet door een besturende Secretaris gedaan hoeft te worden, zoals we ook bij veel andere verenigingen zien. Lijkt je dat wat of weet je iemand? Laat het dan weten via [email protected]

Op enkele aanmeldingen voor een scheidsrechterscursus na, hebben we verder vooralsnog weinig nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen. Maar, weest gerust, je kunt je het hele jaar door aanmelden! Zo zoeken we bijvoorbeeld met spoed nog een trainer voor de enthousiaste groep Trimdames2.