header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Sponsorsucces voor trainingspakken Selectieteams

Nieuws afbeelding 11-10-2017
Na het grote succes van de introductie van het nieuwe HCP-wedstrijdshirt is de sponsorcommissie verheugd te kunnen melden dat nu 7 van de 10 selectieteams voorzien zijn van nieuwe gesponsorde Indian Maharadja trainingspakken. Dit zijn:
  • Heren 1 / Dames 1Gesponsord door Auto Indumij samen met Flexibility
  • JA1Gesponsord door Electrovisie samen met Dierenkliniek Taxandria
  • JB1 / MB1Gesponsord door Baker Tilly Berk
  • MC1 / MD1Gesponsord door Edel Grass (leverancier van onze velden)
Afgelopen juli heeft het bestuur de trainingspakken van de selectieteams onderdeel gemaakt van de sponsorpakketten van HCP, waardoor we deze ter beschikking kunnen stellen aan de TOP sponsoren van onze vereniging. Op dat moment hadden MA1 en JD1 reeds zelf pakken/vesten geregeld waardoor de nieuwe trainingspakken voor deze teams pas volgend seizoen als sponsorpakket worden aangeboden.
Voor JC1 zijn we nog druk op zoek naar een sponsor. Het Bestuur heeft deze week besloten om wel vast nieuwe trainingspakken voor hen aan te schaffen. Op deze manier zijn alle selectieteams van HCP aangekleed en vormen ze een mooi visitekaartje voor HCP!

Over de mogelijkheden en spelregels voor de sponsoring van breedteteams volgt binnenkort meer informatie. Wil je zelf sponsoren of heb je hier ideëen of vragen over? Neem even contact op met de sponsorcommissie via [email protected]. Met het extra duwtje van onze sponsoren in de rug verwachten we dat de teams een extra boost krijgen qua plezier en prestaties