header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Wat vind je van (de consequenties van) een Verenigingsmanager voor HCP?

Nieuws afbeelding 26-9-2017 Vrijwel alle functies binnen HCP worden op vrijwilligersbasis uitgevoerd. Aangezien het steeds lastiger wordt om cruciale en andere rollen in te vullen, kunnen we besluiten om een betaalde (parttime) Verenigingsmanager aan te stellen, zoals ook andere clubs zoals Warande en Push hebben. Een mogelijke invulling is bijvoorbeeld:

  • Betaalde functie voor bv 20 uur
  • Zitting hebben in het Bestuur en ook het Secretariaat op zich nemen
  • 'Verbindingsofficier' binnen de vereniging (bv voor activiteiten die meerdere Bestuursleden betreft) en buiten de vereniging (bv KNHB, gemeente, samenwerkende Bredase hockeyverenigingen)
  • Bijspringen bij onderbezetting of piekbelastingen op bepaalde onderwerpen, bv TC tijdens selectieperiode, Bar tijdens evenementen, Communicatie tijdens Bully-productie, aanwezigheid op de club, taken van Voorzitter overnemen bij bepaalde gelegenheden etc


Voor verenigingsjaar 2017/2018 is dat niet in de begroting opgenomen, maar mogelijk moeten we eerder tot een dergelijke oplossing besluiten om de boel draaiende te houden. In dat geval kan het een contributieverhoging betekenen of ten koste gaan van andere zaken in onze exploitatie. We zijn alvast benieuwd naar je eerste reactie via de link in deze link online enquête.