header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

HCP is cashless vanaf dit nieuwe seizoen

Nieuws afbeelding 5-10-2017
We willen zoveel mogelijk contant geld weren voor de veiligheid van onze barvrijwilligers en omdat de tijd rijp is om gebruik te maken van moderne technieken. Dit gaan we doen door middel van het promoten van de PIN voor gasten en de Clubcard voor HCP-leden. Nadat afgelopen lente de senioren op zondag al cashless gingen, is er per ingang van seizoen 2017-2018 helemaal geen contant geld meer op HCP!

De Clubcard is een betaalpas die gekoppeld zit aan ons kassasysteem. De pas kan op naam van een team, familie of persoon worden gezet. Hierdoor kun je als team gemakkelijk iedereen drank laten halen en kun je je kind veilig van huis sturen en wat laten kopen in het clubhuis zonder dat het geld op zak heeft. Omdat de pas gekoppeld is aan het kassasysteem, betaalt de club geen transactiekosten bij betaling met deze pas. Met de PIN is dit wel het geval. Er zit leeftijdscontrole op de pas, hierdoor weet het barpersoneel gelijk of alcohol schenken is toegestaan of niet. De pas is kosteloos op te waarderen met de PIN bij de bar, maar we zijn ook bezig om dit thuis vanuit je luie stoel te kunnen doen via een app. Hier volgt later meer info over. Tevens is betalen met de clubcard sneller dan een PIN transactie.

Om een Clubcard te verkrijgen stuur je een mailtje naar [email protected] met je naam en geboortedatum. De pas wordt dan aangemaakt en zal de volgende dag al beschikbaar zijn. Ook kun je op zaterdag bij de wedstrijdtafel bij Paula Bruijnzeels terecht. Zij kan de pas direct aanmaken. De pas is dan op zondag geactiveerd en gebruiksklaar. Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected]