header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

De nieuwe shirts komen eraan!

Nieuws afbeelding 28-8-2017
Bijna is het zover: het moment waarop je jouw nieuwe HCP shirt kan ophalen bij SportRR! Inmiddels zou iedereen de voucher voor het nieuwe HCP-shirt moeten hebben ontvangen. Heb je niets in de brievenbus gevonden, stuur dan een bericht naar [email protected]

De shirts zelf verwachten we echter pas in de week voor aanvang van de competitie. Uiteraard zullen we dat hier en via andere media laten weten, zodat je jouw nieuwe shirt kunt ophalen bij SportRR (Groenstraat 14, Prinsenbeek).

Heb je het nieuwe shirt al gepast bij SportRR en online de juiste maat besteld? Fijn als je dit vooraf nog even doet, zodat de uitlevering straks vlot kan verlopen. Je bestelling ligt dan kant&klaar in de winkel, vooral handig als er meerdere leden binnen een gezin zijn. Als je straks met de voucher direct naar de winkel gaat, dan kost het wellicht net wat meer tijd, Dat is voor jou en voor SportRR in zo'n drukke tijd niet zo handig. 

Als je toch bij SportRR bent kan je gelijk even kijken of je jouw outfit wil uitbreiden met een broekje, rokje, sokken van Indian Maharadja. Deze kan je nu tijdelijk met korting aanschaffen.