header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Hockeykampen.nl: Er is nog plek

Nieuws afbeelding 14-8-2017
Wauw, wat veel aanmeldingen al! Van 21-23 augustus kan jij op Hockeykamp op HC Prinsenbeek. De ultieme gelegenheid om tijdens drie dagen vol plezier en hockey jezelf voor te bereiden op het aankomende seizoen! Word een sterspeler van jouw team door alvast genoeg balcontacten te hebben gehad en nieuwe dingen te hebben geleerd, nog voordat het nieuwe jaar begint! Daarnaast is het hockeykamp ook nog eens heel erg leuk!

Er zijn nog maar een aantal plekken. Meld je nu aan en profiteer van de korting van € 185 i.p.v. € 199! Daarnaast krijg je nog een gratis oranje hockeyshirt t.w.v. € 25 als je je nu aanmeldt. Wacht niet langer en ga snel naar www.hockeykampen.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Hockeykampen.nl in de herfst- en kerstvakantie
Na de zomer hebben we nog een aantal kampen in de herfst- en kerstvakantie. Kijk op onze site voor meer magische hockeyavonturen waarin je nog meer kan leren! In de herfstvakantie hebben wij twee kampen, in Gouda en Heerenveen, en de Oranjedag: Back in Action in Waalwijk! Vervolgens, in de kerstvakantie, kan jij je bij onze zaalhockeykampen optimaal voorbereiden op (de rest van) het zaalseizoen. Dit wil jij niet missen, meld je snel aan!

Foto’s van de zomerkampen
Wil jij een kijkje nemen bij de foto’s van onze kampen? Klik dan op deze link en zie met eigen ogen wat voor mooie hockeyavonturen er al beleefd zijn!

Meer info: www.hockeykampen.nl of stel je vraag via [email protected]