header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

HCP Trimheren wint eerste officiële vriendschappelijke wedstrijd

Nieuws afbeelding 7-12-2016
Na het ontstaan van HCP Trimheren aan het eind van vorig seizoen stond donderdagavond 1 december de eerste officiële vriendschappelijke oefenwedstrijd op het programma. Tegenstander Trimheren Best was te gast bij HCP. Na een goede warming-up en een goede tactische opstelling werd er gestart aan de eerste helft. In een gelijk opgaande 1e helft had HCP de betere kansen. Helaas stond de keeper van Best vaak op de juiste plek maar niet altijd!
Na een mooie aanval scoorde Niek de terechte 1-0. Helaas was hierna de eerste van de twee doelpogingen in de eerste helft van Best meteen raak, 1-1. HCP raakte niet in de war en ging op zoek naar de 2-1. Diverse mooie aanvallen werden er opgezet door de verdediging en middenveld lukte het de aanvallers van HCP om net voor de rust de 2-1 te scoren, BAM! Rutger scoorde fraai na een mooie aanval vanuit de rechterkant. Ruststand 2-1.

Ook de tweede helft ging redelijk gelijk op waarbij Best wel meer kansen kreeg dan de eerste helft maar HCP hield het hoofd koel. HCP gaf niet op, bleef keihard werken om de voorsprong te behouden en ging zelfs op zoek naar meer. Wederom stond de keeper van Best diverse malen in de weg maar na een mooie aanval en schitterende pass van Harold scoorde Marc de terechte 3-1. HCP speelde de wedstrijd vervolgens netjes uit en de eerste winst van HCP Trimheren was binnen! 

Na de wedstrijd werd gezellig met de tegenstander in het clubhuis nog een derde helft gespeeld aan de bar waarbij er werd nagepraat over de leuke vriendschappelijke wedstrijd. Net zoals het biertje smaakt de overwinning van HCP naar meer.

Zoals David (trainer/speler) na de wedstrijd al aangaf: "Top gedaan mannen! Het is prachtig om iedereen zo te zien hockeyen en veel plezier te zien hebben”.