header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

[email protected]#10: wat een feest!

Nieuws afbeelding 20-9-2016
Puur genieten! Daarmee kunnen we de feestelijke opening van het waterveld op 16 september samenvatten. Huisfotograaf Michèle de Vries heeft een prachtige fotoreportage gemaakt: Myalbum.

De jeugd heeft enthousiast en in groten getale meegedaan met de clinics van SportWays, mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Rabobank. In culinair opzicht was alles perfect in orde met kleine hapjes, popcorn, ijsjes, puntzakken friet en voldoende vocht om dat alles weg te spoelen. Ook de burgemeester en wethouder kwamen daar nog even van meegenieten.

De openingshandeling zelf stond perfect symbool voor wie we als HCP zijn: een gezellige vereniging voor jong en oud, met sportieve ambities. Het jongste en oudste lid in de competitie, Zara Celant en René Scholte, mochten samen de sproeier in werking stellen. 
De Brandweer Prinsenbeek deed daar nog een schepje bovenop door een aantal HCP’ers met brandslangen vanaf de Oude Bertha het veld (en wat publiek ;-) nat te laten spuiten.
Vervolgens was het aan oud-Heren1 spelers en de huidige selectie Heren1 om het veld in te wijden met een leuke en gezellige pot hockey. En de 3e helft duurde extra lang deze keer ….

Aan deze bijzondere mijlpaal hebben heel veel mensen meegewerkt. In het bijzonder willen we Reinier Nederhoed (en zijn klusteam) bedanken voor het trekken van dit grootse bouwproject. 
De openingsactiviteiten zelf waren op deze schaal niet mogelijk geweest zonder de inzet en coördinatie van Bart Herklots, samen met Paula Bruijnzeels en de leden van het Bar-team.