header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

[email protected]#9: vlotte start aanleg, vertraagde finish

Nieuws afbeelding 26-7-2016
Inmiddels is er veel werk verzet voor de aanleg van het nieuwe waterveld. Na het verwijderen van het oude veld is de boel afgegraven en wordt het nieuwe veld laag voor laag opgebouwd. Ook is de watervoorziening gerealiseerd, met de ringleiding, sproeiers en grote reservoirs. Daarnaast zijn de hekken deels vervangen. Alles ligt daarmee mooi op schema, maar…. het venijn zit in staart.

Afgelopen week kregen we te horen dat de leverancier Edel Grass het aangeleverde materiaal voor de toplaag heeft afgekeurd. Er moet in nood-tempo voor HCP (en 14 andere velden) een nieuwe productie gedraaid worden. Daarvoor worden alle zeilen bijgezet, maar we rekenen erop dat de toplaag pas 2e helft augustus aangebracht kan worden. 
Pas na de laatste keuring kan het veld bespeeld worden, wat waarschijnlijk betekent dat niet iedereen zich (optimaal) op het waterveld op het nieuwe seizoen kan voorbereiden. Waar nodig worden maatregelen getroffen, de TC en lijncoördinatoren stemmen dat af met trainers en coaches. 

Verdere vragen en info via [email protected] of [email protected]