header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Talentontwikkeling bij Club van Belle Fleur

Nieuws afbeelding 7-10-2015
Alle juniorleden tot 12 jaar kunnen via de buitenschoolse opvang meedoen aan een gevarieerd aanbod van sporttrainingen en spelactiviteiten bij de eigen sportclub. Belle Fleur biedt ze de mogelijkheid in te schrijven voor een extra training in de week om de techniek en het spelniveau  te verbeteren. 

Ook voor kinderen op de wachtlijst is het een prachtige mogelijkheid om alvast de basistechniek onder de knie te krijgen. Hiervoor is een nieuw concept ontwikkeld, namelijk de ‘Club van Belle Fleur'. 

Bij de BSO van De Club van Belle Fleur krijgen kinderen met de gevarieerde en originele activiteiten de ruimte om te ontdekken waar hun passie ligt. Kinderen kunnen zich inschrijven voor verschillende trainingen en workshops zoals voetbal, hockey maar ook zwemles, yoga, dans,  handenarbeid, tekenles en een kookworkshop. Ieder kind kan zo proeven van de vele mogelijkheden. 

Elk kind heeft immers eigen, unieke interesses. En dat stimuleren wij graag! Kijk voor meer informatie op http://www.bellefleur.nl/bso-belle-fleur