header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Stad Breda Cup

Nieuws afbeelding 10-8-2015
Op 22 augustus (12.00 uur)  gaan de 8 vaandelteams van de vijf Bredase hockeyclubs Breda, Push, Teteringen, Prinsenbeek en Zwart-Wit wederom de strijd aan om de begeerde Stad Breda Cup (http://www.stadbredacup.nl/). Dit jaar wordt het sportiefste hockeyevenement georganiseerd op BH &HC Breda.

De afgelopen jaren is Push met de Cup aan de haal gegaan maar dat waren ook de jaren dat Teteringen en Prinsenbeek nog niet op het toneel stonden. Dit jaar zijn de andere clubs er extra op gebrand de Cup uit handen van Push te houden. Het gaat een spannend enerverend spektakel worden. We verwachten vanaf 12.30 uur dat alle hockeyers en hockeysters langs de kant hun favoriete team komen aanmoedigen. 

Voor de jeugdhockeyers van Breda zal er speciaal gezorgd worden. Voor hen zijn er namelijk vanaf 12:30 uur speciale clinics georganiseerd door Rabobank en HockeyWerkt. Zo kan je onder andere meten hoe hard je kan slaan, trainen op het interactieve RaboPlaza of hockey spellen doen in de RaboSpelArena.  Ook de opening van het Raboplaza veld zal deze dag plaatsvinden; een interactief state of the art oefenveld waardoor de jeugd van BH & HC Breda nog beter wordt voorbereid op een sportieve toekomst!

Na afloop en tijdens de prijsuitreiking is er een uitgebreide borrel waar iedereen elkaar weer bij kan praten over de hooggespannen verwachtingen van hun teams voor het aanstaande seizoen. Vervolgens zullen de huis DJ`s van Breda de beats gaan starten, de Food-trucks de grills gaan opwarmen en de barmannen extra druk zijn voor het openingsfeest van het sportieve Hockeyseizoen 2015-2016. Deze dag wordt alleen een succes door de opkomst van de fanatieke achterban.
 
Namens het Bestuur; Tot dan!!!